Dalić: Moja najveća isprika ide Domagoju Vidi

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije.

Dan nakon utakmice Dalić je održao presicu, a posebno je istaknuo Domagoja Vidu (35). Iskusni defenzivac nije dobio ni minute na ovom Euru, a Dalić mu se zbog toga ispričao. Vida je za Hrvatsku odigrao 105 utakmica te zabio četiri gola, a prošle sezone je bio standardan u grčkom AEK-u.

"Isprika Vidi"

"Tu je 26 igrača i ne mogu igrati svi, to je tako. Danas ću odraditi sastanak s igračima i tim dečkima ću posebno zahvaliti jer su bili jako korektni. Njihovo vrijeme dolazi. Hvala igračima na ovih mjesec dana. Moja najveća isprika ide Domagoju Vidi.

S nama je mjesec dana, nije igrao ni minute, on je legenda i ispričat ću se pred svima što nije igrao ni minute. Podrška je, ne pokazuje nezadovoljstvo, a znam da mu je teško, da mu je krivo, ali zavređuje moje pohvale i isprike, iako nije na meni da se ispričavam nekome."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.