Pogledajte dolazak Torcide na stadion Torshavna

Screenshot: X

HAJDUK je prošao u treće pretkolo Konferencijske lige, gdje će igrati protiv slovačkog Ružomberoka. Splitska momčad je na Farskim otocima u uzvratnom susretu drugog pretkola odigrala 0:0 s HB Torshavnom i tako potvrdila slavlje iz prvog susreta na Poljudu, kada je bilo 2:0. Hajduk je imao svoje prilike, kao i Torshavn, kojeg je sjajnim obranama zaustavljao golman Ivan Lučić, dok je Filip Uremović u završnici izbio loptu s linije. Za Hajduk je debitirao Ivan Rakitić.

Hajduk je na Farskim otocima, koji su od Hrvatske udaljeni oko 2.5 tisuća kilometara, imao podršku najvatrenijih navijača. Na društvenim mrežama objavljena je snimka dolaska navijačke skupine Torcida na suparnički stadion, a možete je pogledati ispod.

Dio Torcide već je u srijedu stigao na prvo europsko gostovanje, a X-om su se brzo proširile slike na kojima su domaćini užasnuti njihovim natpisima. Naime, Torcida je grafitima išarala nekoliko zidova. Uz standardne natpise i imena mjesta iz kojih dolaze, među njima se ističe i ustaško "U", kao i keltski križ.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.