VIDEO Znate li tko je dijete s kojim je Modrić izašao na teren?

Foto: Screenshot Sportklub

HRVATSKA nogometna reprezentacija osvojila je svoja prva tri boda u novom izdanju Lige nacija. Na Opus areni svladala je Poljsku 1:0, a ključan trenutak dogodio se u 52. minuti kad je Luka Modrić sjajno iz slobodnog udarca prebacio zid i donio pobjedu Hrvatskoj.

Zanimljivo, uoči početka utakmice su reprezentativci obje momčadi izašli na teren u društvu djevojčica i dječaka. Modrić je kao kapetan vodio sa sobom dječaka koji je mnogima izgledao poznato, a bilo je jasno i otkuda - riječ je o sinu Domagoja Vide koji silno nalikuje ocu. Video izlaska Modrića i Vide mlađeg na teren možete pogledati OVDJE.

Na terenu se pojavio i Domagoj Vida koji je u svojem Osijeku dobio prigodne poklone od delegacije Hrvatskog nogometnog saveza. Domagoj Vida oprostio se od reprezentacije krajem srpnja, a bivši igrač Osijeka dobio je velike ovacije s punih tribina. 35-godišnjak iz Donjeg Miholjca debitirao je za Vatrene 2010. godine, odigrao 105 utakmica i postigao četiri gola. Video ovacija Vidi pogledajte OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.