VIDEO Pet minuta je igrao za Real i teško se ozlijedio. Ancelotti: Ne izgleda dobro

Screenshot: X

MILAN je pobijedio Real Madrid 1:0 u pripremnoj utakmici odigranoj u Chicagu. Odlučujući pogodak postigao je Samuel Chukwueze u 55. minuti. S obzirom na to da je riječ o prijateljskom susretu, treneri obiju momčadi Carlo Ancelotti i Paulo Fonseca napravili su po desetak zamjena. 

Početkom drugog poluvremena tako je u igru ušao i Cesar Palacios (19), španjolski ofenzivni veznjak kojem je to bio prvi nastup za glavnu momčad Reala i kojeg španjolski medij As naziva jednim od "dragulja" klupske akademije. Nažalost, neće ga pamtiti po dobrome. Svega pet minuta nakon što je stupio na teren, njegovo koljeno nastradalo je u borbi s Milanovim braničem Malickom Thiawom.

Ozljeda prednjeg križnog ligamenta

Palacios je ostao ležati i uhvatio se za koljeno. Liječnici su mu prišli, a Ancelotti ga je potom iz opreza izvadio iz igre. S obzirom na to da je samostalno otišao do klupe, gdje su ga suigrači tješili, činilo se da neće biti većih problema. Međutim, Ancelotti je nakon utakmice rekao: "Palacios ima problema s koljenom, ne izgleda dobro."

Mario Cortegana, španjolski novinar i dopisnik uglednog The Athletica, objavio je da je Palacios teže ozlijeđen. Riječ je o problemu s prednjim križnim ligamentom, zbog kojeg će napustiti Realove pripreme u SAD-u i vratiti se u Španjolsku. Obavit će dodatne pretrage kojima će se utvrditi je li potrebna operacija.

Palacios je prošle sezone igrao za drugu momčad Reala

Prema podacima Transfermarkta, Palacios je igrao u španjolskom četvrtoligašu Numanciji prije no što je sa 16 godina došao u Real. Nastupao je za mlađe uzraste madridskog kluba, dok je prošlu sezonu odradio u drugoj momčadi Real Castilli, koja se natječe u trećoj ligi.

Ondje je u sezoni 2023./2024. upisao 42 nastupa, pet pogodaka i sedam asistencija. Član je i španjolske U-19 reprezentacije za koju ima 12 odigranih utakmica i šest golova. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 500 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.