Italija u drami pobijedila Crnu Goru u vaterpolu. Evo što to znači za Hrvatsku

Foto: EPA

VATERPOLSKA reprezentacija Italije je nakon penala svladala Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon 8:8 u regularnom dijelu, Talijani su na petercima bili bolji s 3:1 pa su slavili s ukupnih 11:9. To im je donijelo dva boda, dok su Crnogorci osvojili jedan.

Ovo je vrlo važna utakmica za Hrvatsku jer je to skupina u kojoj ona igra. Dapače, to su jedini suparnici s kojima se dosad susrela. Hrvatskoj ovakav razvoj ne odgovara pretjerano. Barakude su veliki favorit za prolazak skupine. U slučaju da pobijedi u sve tri preostale utakmice, Hrvatska će biti druga. No, trebat će joj da Italija još barem jednom izgubi kako bi završila ispred nje.

Hrvatskoj će vrlo vjerojatno još jedna pobjeda biti dovoljna za prolazak, ali protiv Rumunjske i SAD-a se ne očekuju veliki problemi. Ostao je još i susret protiv trenutačnog lidera skupine, Grčke, s kojom igra u subotu. Podsjetimo, prvi iz ove skupine će igrati s četvrtim iz druge skupine, drugi protiv trećeg, treći protiv drugog, a četvrti protiv prvog.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.