Dinamo se riješio jednog od svojih najskupljih igrača

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

DINAMO u ovom prijelaznom roku radi na jačanju momčadi, ali paralelno s tim nova klupska uprava pokušava se riješiti igrača koji imaju velike ugovore, a na njih se ne računa. Jedan od njih i najveći trn u oku bio je Mahir Emreli, s kojim je klub danas raskinuo ugovor.

"GNK Dinamo i Mahir Emreli završili su suradnju i iskusni napadač iz Azerbajdžana karijeru će nastaviti u novoj sredini. Dragi Mahire, hvala ti na svemu i sretno u nastavku tvog nogometnog i životnog puta!" kratko je objavio Dinamo na Facebooku i oprostio se od Azerbajdžanca.

Jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici

Emreli je u Dinamo došao u veljači 2022. godine iz Legije kao slobodan igrač. Potpisao je ugovor na četiri godine uz plaću od čak 750.000 eura po sezoni, što ga je činilo jednim od najplaćenijih u svlačionici. Za Dinamo je odigrao 47 utakmica te upisao deset golova i pet asistencija.

Imao je još godinu ugovora, ali ga je sporazumno raskinuo s klubom i traži novu sredinu u kojoj će igrati. Još se ne zna gdje će to biti, ali navodno su za njega zainteresirani neki klubovi iz 2. Bundeslige. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.