Sopić: Slobodno napišite da su oni deset puta bolji

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA je u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Europske lige na Rujevici pobijedila rumunjskog drugoligaša Corvinul 1:0 i nakon 0:0 u prvoj utakmici prošla u sljedeću fazu. Jedini gol na utakmici zabio je Dejan Petrović u 12. minuti, a gosti su u 76. minuti promašili penal. Rijeka će u 3. pretkolu igrati protiv švedskog Elfsborga.

"Samo prolaz je bitan. To što protivnik nije dobio sedam komada na početku, može samo “mahati repom”. Ključna je bila ozljeda Zlomislića, pukla mu je arkada, zaradio je veliku posjekotinu, sedam, osam centimetara", rekao je Rijekin trener Željko Sopić nakon utakmice i dodao:

"I onda uđe nervoza, protivnik dobije neki vjetar u leđa. Je li bilo loše drugo poluvrijeme? Ma, nisam nezadovoljan. Imali smo sreće. Corvinul je bio čudo, bili su deset puta bolji, slobodno to napišite".

Rijeka u nedjelju u 1. kolu SuperSport HNL-a na Rujevici dočekuje Lokomotivu. Protiv Elfsborga će u 3. pretkolu Europa lige prvu utakmicu igrati na Rujevici 8. kolovoza, a uzvrat je na rasporedu tjedan dana kasnije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.