Gattuso: Drugi sport je igrati na ovakvom terenu, ali ne priznajem isprike

Foto: Luka stanzl/PIXSELL

HAJDUK je prošao u treće pretkolo Konferencijske lige, gdje će igrati protiv slovačkog Ružomberoka. Splitska momčad je na Farskim otocima u uzvratnom susretu drugog pretkola odigrala 0:0 s HB Torshavnom i tako potvrdila slavlje iz prvog susreta na Poljudu, kada je bilo 2:0. Hajduk je imao svoje prilike, kao i Torshavn, kojeg je sjajnim obranama zaustavljao golman Ivan Lučić, dok je Filip Uremović u završnici izbio loptu s linije. Za Hajduk je debitirao Ivan Rakitić.

"Znao sam da neće biti jednostavna utakmica, mnogo smo patili. Trebamo rasti, dosta smo danas griješili pogotovo u zadnjih 25 metara i to me morilo. Ali trudom i radom to možemo nadići, vidim da ima prostora. Sretni smo što smo prošli dalje", rekao je Gennaro Gattuso nakon utakmice i dodao:

"Ovo je drugi sport igrati na ovakvom travnjaku. Lopta je brža i drugačije skače, ali ne priznajem nikakve isprike, moramo biti spremni na ovakve uvjete. Moramo popraviti našu igru. Bilo je jako hladno, teško je igrati nakon vrućine u Splitu, ali nema nikakvih opravdanja. Moramo biti bolji u posljednjih 25 metara, imali su tri-četiri kontre gdje smo trebali bolje reagirati u obrani".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.