Hajduk saznao s kim će igrati u trećem pretkolu Konferencijske lige

Foto: Profimedia

TRABZONSPOR je pobijedio Ružomberok 1:0 u uzvratnoj utakmici drugog pretkola Europa lige odigranoj u Turskoj. S obzirom na to da je Trabzonspor u prvom susretu slavio 2:0, sada je potvrdio prolazak u treće pretkolo. Ružomberok ne ispada potpuno iz kvalifikacija za europska natjecanja, već će pasti u kvalifikacije za Konferencijsku ligu, trećerazredno natjecanje Europe.

Slovački klub će europski put nastaviti u trećem pretkolu Konferencijske lige, gdje će mu suparnik biti Hajduk, koji je s ukupnih 2:0 izbacio HB Torshavn. Splitski klub je u prvoj utakmici slavio 2:0 na Poljudu, dok je uzvrat na Farskim otocima završio 0:0.

Ružomberok je aktualni osvajač slovačkog kupa

Ružomberok je slovački klub iz istoimenog grada osnovan 1906. godine. Vlasnik kluba je slovački poduzetnik Milan Fiľo, a predsjednik Ľubomír Golis. Prema podacima Transfermarkta, momčad Ružomberoka čine Slovaci uz par Čeha, a njihova ukupna procijenjena vrijednost je 6.68 milijuna eura. Za usporedbu, ista stranica je Hajdukovu ekipu procijenila na 50.71 milijun eura.

Ružomberok je prošlu sezonu slovačkog prvenstva završio na petom mjestu te je osvojio nacionalni kup tako što je u finalu s 1:0 pobijedio Spartak Trnavu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.