Video: Trening za aktivaciju core-a

Foto: screenshot youtube


NEMATE opravdanja za to što niste u formi! Ne morate trenirati dva puta dnevno po nekoliko sati poput kakvog maratonca, ili primati snažne udarce na treningu poput boksača koji se spremaju za meč. Trening može biti zabavan i kratak i uz sve to dovoljno učinkovit da postignete željene rezultate. Osim što možete bolje izgledati, dobrim vježbama možete postići funkcionalnost u svakodnevnom životu i kretanju.


Snažni i utrenirani mišići core-a važni su za dobro držanje i kretanje, te predstavljaju funkcionalno tijelo. Oni su uključeni u pokret svake složene vježbe, ali je vrlo poželjno i posebno napraviti kratke rutina za ciljanu aktivaciju mišića core-a.

U videu pogledajte 3 vježbe koje možete napraviti kao jedan kraći trening za core i pritom sagorjeti nekoliko stotina kalorija. Budući da se radi o složenim vježbama, na ovom treningu radit će i gotovo sve ostale mišićne skupine. Pažljivo pratite izvedbu vježbi koje je demonstrirao trener Naudi i napravite ih na sljedeći način.

Sve što trebate je par lakših bučica i malo slobodnog prostora.

3D iskorak 45 sekundi


Jednonožno letenje u pretklonu   20 sekundi svaka noga


Bočni skip s rotacijom   45 sekundi

--pauza 2 minute---

Ponoviti ukupno 3 puta.

Ove vježbe možete uključiti u svoju uobičajnu trening rutinu ili ih napraviti na ovaj način za dodatnu aktivaciju mišića koji "drže"  naše tijelo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.