Idealan obrok nakon treninga: Zobene pahuljice s maslacem i whey proteinom
            
                Tekst se nastavlja ispod oglasa
            
            
                
                
                    
                
                
                
                    
                
            
        
                    Foto: Shutterstock
NE ZNATE kako napraviti kvalitetan i jednostavan PWM - obrok nakon treninga, a da pored toga ima odličan okus i super miriši? U nastavku je recept koji smo nedavno isprobali i oduševljeni smo te smo ga odlučili podijeliti s vama.
Sastojci:
- 350-400 ml vode (ili bademovog mlijeka bez šećera)
- 100 g zobenih pahuljica
- 1 mjerica whey proteina od vanilije (ili okus koji vam je najdraži)
        - 1 žličica meda (ili neki prirodni sirup - javorov, agavin...)
- 1 puna velika žlica maslaca od indijskih oraščića (može i maslac od kikirikija)
Uputstva:
U blenderu izmiješajte vodu, zobene i proteinski prah. Smjesu prebacite u zdjelicu i stavite u mikrovalnu na 2 minute. Ako nemate mikrovalnu možete je malo ugrijati i na štednjaku. Na kraju umiješajte med/sirup i maslac od indijskih oraščića. Uživajte!
Hranjiva vrijednost (cca):
    
        
            Tekst se nastavlja ispod oglasa
        
        
            
            
                
            
            
            
                
            
        
    
- Kcal: 680
- Proteini: 40 g
- Ugljikohidrati: 80 g
- Masti: 20 g
Izvor: Building-body
        
        Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
        
     
        Ovo je .
            Homepage nacije.
        
        
        Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
    
    
        
        Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
    
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
                                Učitavanje komentara
                            
                        
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        