Nakon ovog videa i vama će doći da se oslobodite svega!

Foto: Instagram

TKO se boji mrdanja još? Fanovi Megan Jayne Crabbe, jedne od sve popularnijih, a praktički anonimnih osoba koje promoviraju pozitivan stav prema svom tijelu ovih su se dana razuzdali na njen novi post. 

Samo shake - nema srama, samo sloboda pokreta i već ste učinili toliko puno za svoje zdravlje, svoje raspoloženje, svoje stavove o tijelu i životu uopće. zapravo, pogrešno je ovu ženu nazvati anonimnom jer je na Instagramu već revno prati više od 730.000 ljudi, i svi oni u njoj traže svog idola. 

Ozbiljno, ako vam treba inspiracija Megan će vam je dati. Toliko pozitive, toliko optimizma, toliko ljubavi prema sebi čak i joj tijelo zapravo daleko od savršenog. No, nije li to najbolji dokaz da ljepota tijela i dobar osjećaj nemaju baš puno veze s nametnutim normama tjelesnih proporcija? 

Megan nas zato sve skupa poziva da konačno, jednom zauvijek, oslobodimo svoje tijelo svih ograničenja i jednostavno uživamo u - pokretu. 

A ona ne promovira samo slobodu pokreta već poziva sve zainteresirane da se pridruže njenom projektu #DontHateTheShakeMovement gdje ekipa revno objavljuje svoja videa slobode pokrete i nesmetanog uživanja u mrdanju. Jer jednom kada se oslobodite, kada otpustite svoje konačnice, kada zaljuljate svoje tijelo ma s kojom god oblinom, tek ćete tada moći reći - oh da - volim svoje tijelo baš takvo kakvo je!  

 

Megan u svom postu dodatno objašnjava da je upravo ta sloboda, taj slobodan duh da se pokažete, da uživate u sebi, upravo taj najvažniji moment kojeg morate prebroditi i kada jednom osjetite radost vlastitog pokreta, kada prestanete zadržavati svoje pokrete samo zato da se ne bi mrdali previše - tek ćete tada biti spremni stvarno uživati u sebi. 

Jer to je lako da lakše ne može biti - plešite, skačite, mrdajte i drmajte na koju god pjesmu želite, s kojim god pokretima želite gdje god se nalazite i kako god ste odjeveni - najvažnije je samo da u sebi pronađete slobodu i kad ona eksplodira - da pronađete ljubav u sebi prema sebi. 

I zato šejkajte - znamo da želite! 
 
Svi ste pozvani!
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.