Sadržaj nastao u suradnji s: Podravka
LJUTINA hrane nije samo stvar ukusa već i izazova. Neki od nas uživaju u tome da osjete "plamen" koji polako raste na jeziku, dok drugi panično posežu za mlijekom već nakon prvog griza. No nije sve u ljutini. Blagi okusi također imaju svoje obožavatelje.
Oni cijene papriku više zbog bogatstva aroma nego zbog intenziteta ljutine. Blagi feferoni češći su im izbor i znaju kombinacije za zanimljiv gastronomski užitak.
Zanima te gdje se ti nalaziš na ljestvici izdržljivosti prema ljutini? Jesi li pravi ljutonaut ili imaš opušteniji chill vibe?
Bez obzira na to jeste li ljutonaut ili ipak više ljubitelj blažih okusa, novi Zik Zak papri-chup mogao bi biti baš za vas. Ovaj novi kremasti umak od paprike dolazi u dvije varijante, ljutoj i blagoj. Baš zato odgovara svim okusima i preferencijama. Zvijezda okusa je paprika, pa bilo da volite istraživati granice ljutine ili uživati u blagim okusima, Zik-Zak papri-chup donosi spoj kremaste teksture i bogatog okusa paprike. Probajte i otkrijte svoju idealnu kombinaciju.
Sponzorirani sadržaj donose Index i Podravka u skladu s najvišim profesionalnim standardima.