Lesar na predstavljanju laburističke stranke: SDP je kao moj seksualni život, konstruktivno suzdržan

"OCIJENILI smo kako u Hrvatskoj nema stranke koja bi zagovarala i promicala interese onih koji bi živjeli od svoga rada. Zato smo osnovali laburiste", kazao nam je danas Dragutin Lesar nakon predstavljanja nove hrvatske laburističke stranke, Stranke rada.

Lesar je naglasio kako članovi nove stranke ne zastupaju sve slojeve društva, već samo one koji žive od svoga rada. "A kad ste već spomenuli SDP, bez uvrede ikome, ali oni me podsjećaju na moj seksualni život, konstruktivno suzdržan", opisao je zorno Lesar.

Lesar je dodao i kako je Hrvatska uništena neoliberalnim kapitalizmom koji je isprepleten s korupcijom.

Govoreći o osnivačima stranke, Lesar je istaknuo kako su to radnici, seljaci, umirovljenici, nezaposleni, novinari, liječnici, sveučilišni profesori, kulturni radnici i drugi.

Lesar je siguran da će izbori biti tek nagodinu jer "vlast je kao ljepilo - teško se od nje odvojiti". "Ljudi su naša snaga, čovjek, muškarac i žena, mlad i star, radnik i intelektualac, službenik i namještenik, seljak, umirovljenik ili nezaposlen. Čovjek, čovjek iznad, i čovjek prije svega!", pisao je Lesar jučer na svome blogu, gdje je i najavio da osniva stranku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.