Zvijezda devedesetih iz prehrane izbacila sol, šećer, meso, ribu, mlijeko...

Foto: Instagram

IVANA Banfić potpuno napravila je potpuni zaokret u svom životu. Osim što se nedavno sa suprugom i sinom odlučila preseliti u kućicu od prirodnih materijala u prirodi pokraj rijeke Kupe, drastične promjene napravila je i po pitanju prehrane.

Kako je otkrila na Instagramu, posvetila se čišćenju tijela i duha te odlučila živjeti isključivo od sirove hrane koju sama uzgaja.

“Dosta sam bila u sebi i posvetila unutarnjem duhovnom dijelu sebe. Čišćenje tijela i duha. Izbacila sam iz prehrane sol, papar, umjetne začine, meso, ribu, mliječne proizvode, šećer, kavu... Pijem samo vodu i biljne čajeve. Jedem sirovu hranu iz svog vrta koju sam sama uzgojila od sjemenke do stola i mojih usta. Radim super smoothie od voća i povrća”, priznala je na Instagramu.

Svako jutro meditira, a tako i završava dan.

"Baš se dobro osjećam i prštim od energije jer me čeka puno koncerata ovo ljeto i spremam nove pjesme za jesen. Eto, veseli me što sam nešto dobro napravila za sebe. Šaljem vam svima pozitivnu vibru i uživajte u ljetu i učinite nešto lijepo i dobro za sebe”, poručila je pratiteljima.

Pratitelji su joj poručili da već uočavaju da ove promjene gode njenoj koži, ali neki su je upozorili da nisu sigurni koliko je njen potez mudar.

“Rezultati očiti”, jedan je od komentara.

“Draga Ivana, nisam siguran da ti je pametno izbaciti sve ovo što si navela. Svega, ali u mjeri”, savjetovao joj je drugi korisnik Instagrama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.