Schwarzeneggerov nabildani sin otkrio što sve pojede u danu

JOSEPH Baena, sin Arnolda Schwarzeneggera, svom ocu nalikuje kao jaje jajetu. Dosljedno trenira i zdravo se hrani. Za njega su zabranjeni slatkiši, peciva i masna hrana, kojom je inače opsjednut. 

"Doručkujem omlet od četiri jaja s gljivama i špinatom. Sa strane su i dvije kriške tosta s avokadom", podijelio je za časopis Men’s Health, na čijoj je novoj naslovnici. 

Ruča salatu s piletinom ili puretinom, a po povratku doma popije proteinski shake. Kaže da ga je otac naučio da ne stavlja previše mlijeka u svoje shakeove. Umjesto toga dodaje sok od naranče.

"Dobar je za upalu i bol", ističe Baena te spominje da u shake dodaje banane, špinat, bobičasto voće i proteine u prahu. Također, ako gradi mišiće, dodat će i kreatin.

Za večeru voli pojesti mediteransku hranu. Iako je fan piletine i puretine, u posljednje vrijeme konzumira više biljnih nadomjestaka za meso. 

"Lagani su, dobro se probavljaju prije nego što legnem pa nemam noćne more kad zaspim. To je inače nešto s čime sam se borio kad bih pojeo previše odrezaka", dodao je. 

U danima kojima krši dijetu voli se počastiti pecivima i pitama, koje radi njegova majka. Osim slatkišima, ne može odoljeti ni shawarmi, jelu prepoznatljivom za zemlje Bliskog Istoka.

"Općenito, svima koji traže savjet o zdravoj prehrani savjetujem da jedu jednostavno, zdravo i svježe", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.