Imate li šest minuta dnevno za predivne, graciozne ruke? Mi mislimo da imate!

Foto: Pinterest

SAMO 6 minuta dnevno i od ove ćete rutine imati ruke koje ćete htjeti pokazati svima, uvijek i svugdje! Možda ljeto jest pri kraju, ali još dugo ćemo imati kratke rukave, a ako ste pak cijelo ljeto čekale i nikako da se natjerate na vježbe za savršene ruke - zašto ne početi odmah sada?

Mnoge žene žele imati lijepe ruke, bez vrećica, bez treskavih mišića, gracioznog izgleda s malo mišića, ali zašto onda toliko malo pozornosti posvećujete vježbama samo za ruke.

Možda mislite da ruke svejedno "rade" kod bilo koje vježbe, možda mislite da je dovoljno što svaki dan nosite teške vrećice iz trgovine, ali to je daleko od dovoljnog da bi doista tonirali svoje ruke onako kako želite. Jer nisu tu važne samo ruke - biceps, triceps i lijepo oblikovano rame, bez vrećica i lelujanja - ruke su koje će u jednakoj mjeri na ulici primijetiti i muškarci i žene.



Zato prionite poslu jer vaše ruke mogu biti zaista lijepe, samo ako malo vremena posvetite i njima.

Donosimo vam vrlo jednostavan plan - šest minuta dnevno, bez ikakvih rekvizita. Savršena vježba za svako doba dana, bez obzira gdje se nalazili, a predstavlja ih Cassey Ho, poznata trenerica koja i vlasnica stranice i brojnih sportskih proizvoda pod nazivom Blogilates.

Vježbe su jednostavne, počevši s kratkim kružnim kretnjama, a Cassey vam pritom daje odličnu moralnu podršku s kratkim naputcima kako se opustiti tijekom vježbe.

Sigurni smo da ćete ovaj video spremiti i s vremena na vrijeme "posuditi" prijateljici kada primijeti promjene na vašim divnim rukama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.