Evo vam dokaz da više prestanete gledati te brojeve na vagi

Foto: Instagram 

"LJUDI koji žele dobro izgledati jako su često opterećeni upravo brojem kilograma koje im pokazuje vaga, no da kilogrami stvarno nisu presudni dokazuju upravo društvene mreže, odnosno more slika prije i poslije koje pokazuju izgled, ali i nešto puno važnije. Uzmimo za primjer trudnice. Odnosno, krenimo od početka." počela je priču Dominique Astorino, autorica na portalu Pop Sugar Fitness, priču koja ju je obuzela prije neki dan, tijekom grupnog treninga Kayle Itsines i njenog slavnog BBG programa.

Za vrijeme vježbe do nje je došla ikona Kaylinog BBG-a Kelsey Wells koju je teško ne primijetiti unutar cijele njihove zajednice. I to zato što je postigla toliko zavidne rezultate, a da nije skinula gotovo ništa kilograma.

Upoznajte Kelsey. Izgleda i osjeća se famozno.

I to samo uz pomoć BBG-a kojem je posvećena već 84 tjedana, ali, kako kaže, ne baš striktno.

Vježba, ali ne onoliko koliko Kayla preporučuje. Iako je baš Kelsey baš Kaylina desna ruka u grupnim programima.

A znate li što je toliko slatko u cijeloj ovoj priči? Činjenica da Kelsey sada ima samo 3,5 kilograma manje nego kada je bila trudna, a razlike u izgledu za vrijeme trudnoće, odnosno nakon poroda i sada - drastične su. Nije sve u kilogramima, znate, a bolji dokaz od ovoga neće naći. Odnosno - hoćete. Na društvenim mrežama. Svaki dan. 

Ovo je Kelsey u trudnoći i nešto više od godinu dana nakon poroda.

Ovo su neke od slika prije i poslije uključivanja u BBG program. 

Zapamtite - samo tri i pol kilograma razlike, a razlika u izgledu je i više nego vidljiva. zato umjesto na vagu stanite u stav "start". 

  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.