Sutra stižu krafne u Gibanicu, najbolju slastičarnicu u Oroslavju: Bakino tijesto...
 
        "BAKINO tijesto, rađeno po domaći s puno aroma i našim modernim punjenjima! Od petka nam stižu krafne, sezona mirisa po prženju je krenula. Tradicionalne krafne s modernim ficlekom kreme i arome nam stižu u Oroslavje", poručuju iz Gibanice, slastičarnice mladog pastry chefa Filipa Matoka.
Okusi koji će biti dostupni su čokolada, vanilija- malina, pistacija i vječna marelica.
"Podijeli s prijateljima da je vrijeme za dobru kavu, dobro društvo i krafne ovog vikenda", kažu iz Gibanice. Pa eto, ako ste zainteresirani za mali izlet, zašto ne biste skoknuli do Oroslavja.
        
        Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu? Kliknite ovdje.
        
     
        Ovo je .
            Homepage nacije.
        
        
        Imate važnu priču? Javite se na desk@index.hr ili klikom ovdje. Atraktivne fotografije i videe plaćamo.
    
    
        
        Želite raditi na Indexu? Prijavite se ovdje.
    
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
                                Učitavanje komentara
                            
                        
                    Tražimo sadržaj koji
bi Vas mogao zanimati
            bi Vas mogao zanimati
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        