Popularne zagrebačke pekarnice ovih su dana bile zatvorene. Evo što kaže vlasnik

U JUTARNJOJ šetnji zagrebačkim centrom primijetili smo kako su dva lokala Noel Bread&Deli craft pekarnice zatvorena. Radi se o lokalu u Masarykovoj, ali i onome u Vlaškoj. Da podsjetimo, craft pekarnica je prošlu jesen cijeli proizvodni pogon preselila u Vlašku 76, koji je koncipiran kao open kitchen.
<< Otvorena još jedna pekarnica zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom
<< Talentirana mlada slastičarka novo je pojačanje Noelove pekarnice, pričali smo s njom
Uz originalnu adresu Popa Dukljanina 1 i Masarykovu 24, tu je i pekarnica na Dobrom dolu i ona u Vlaškoj, u kojoj se sada nalazi glavni proizvodni pogon.
Čuli smo se s Ivanom Jugom, vlasnikom Noel Bread&Delija, evo što nam je rekao.
"Sve je u potpunosti u redu s našim poslovanjem. Kratka pauza u radu zadnjih nekoliko dana bila je planirana u sklopu reorganizacije poslovanja koju provodimo. Sutra se sve naše poslovnice ponovno otvaraju za goste.
Trenutno prolazimo kroz intenzivnu fazu reorganizacije s ciljem poboljšanja kvalitete usluge i širenja na najprestižnije lokacije u Zagrebu. Kao što znate, svaki startup prolazi kroz intenzivne periode razvoja, a mi smo upravo u toj fazi.
Uskoro ćemo objaviti važne vijesti o budućnosti Noel Bread&Deli. Priprema se uzbudljiva jesen - u partnerstvu s novim strateškim partnerom radimo na projektu koji će Zagreb obogatiti s Noel Bread&Deli kakav naš grad zaslužuje.
Fokusirat ćemo se na premium lokacije koje će našim gostima pružiti još bolji doživljaj. Sve dodatne informacije rado ću podijeliti kada bude prikladno objaviti detalje o našim planovima", rekao nam je.

bi Vas mogao zanimati
Izdvojeno
Pročitajte još
bi Vas mogao zanimati