Zagrepčanin prijetio Cappelliju: "Gotov si, dovest ću vojsku da ti sravni kuću"

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

POD sumnjom da je u Malom Lošinju prijetio bivšem ministru turizma, a sada saborskom zastupniku Gariju Cappelliju, uhićen je 55-godišnji Zagrepčanin, javlja Novi List.

Uz kaznenu prijavu PU primorsko-goranske najprije je doveden na ispitivanje u riječko Općinsko državno odvjetništvo, a zatim u istražni centar Županijskog suda u Rijeci na ročište radi odlučivanja o prijedlogu da ga se smjesti u istražni zatvor.

Kako neslužbeno doznaje Novi List, sve se odigralo u petak oko 14:45 u trgovini u Malom Lošinju gdje je muškarac prišao Cappelliju i upitao ga za projekt žičare.

Nakon što mu je Cappelli odgovorio da trenutno nema vremena za razgovor i da je u žurbi, muškarac mu je agresivnim i povišenim tonom kazao: "Mulac jedan, dođi ovamo, ti si običan lopov, kriminalac. Tebe i onu kuju gradonačelnicu ću još riješiti. Nemoj mi glumiti, dižeš ruku u saboru kako ti se kaže, skini tu masku Dinamovu." Dodao je: "Samo ti prijavi i vojsci. Vojska sam ja. Ti prijavi i onda si gotov. Dovest ću ti vojsku da ti sravni kuću."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.