Zagrebačka policija kod dvojice 33-godišnjaka pronašla kokain, pištolje, tablete...

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija prijavila je u dva odvojena slučaja dvojicu 33-godišnjaka kod kojih su ukupno pronađeni 181 gram kokaina namijenjen daljnjoj preprodaji te pištolj i revolver s pripadajućim streljivom, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U PUZ-u navode da je u prvom slučaju prijavljen 33-godišnjak u čijem su novozagrebačkom stanu pronađeni 164 grama kokaina, digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom kokaina. Također je pronađen i revolver s ukupno 18 komada pripadajućeg streljiva, dodaje PUZ.

Protiv obojice će biti podneseni optužni prijedlozi

U policiji dodaju da su u novozagrebačkom stanu drugog 33-godišnjaka pronađeni pištolj kalibra 9 milimetara s pripadajućim spremnikom za streljivo, spremnik za streljivo za pištolj kalibra 7.65 milimetara i 126 komada streljiva različitih kalibara.

Također, kod tog 33-godišnjaka pronađeno je i 16.5 grama kokaina, 3.3 grama marihuane, medicinska šprica s 0.9 mililitara ulja konoplje, 62 komada tableta lexiliuma, diazepama, normabela i xanaxa te digitalna vaga s tragovima droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičenici su, uz kaznene prijave, u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku, a protiv obojice bit će podneseni i optužni prijedlozi zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.