Vlada imenovala novu šeficu Agencije za obalni linijski promet

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

VLADA je razriješila dosadašnju predsjednicu Upravnog vijeća Agencije za obalni linijski promet Ivonu Anić Miklec, a novom predsjednicom imenovana je Marijana Iviček, kao predstavnica ministarstva nadležnog za poslove pomorstva.

Što se tiče kadrovskih pitanja, na zatvorenom dijelu vladine sjednice, Luka Čirko imenovan je ravnateljem Uprave za tržište rada i zapošljavanje u Ministarstvu rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine.

Marija Knežević Kajari imenovana je glavnom tajnicom Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, temeljem provedenog postupka po javnom raspisanom javnom natječaju, na razdoblje od četiri godine.

Ivan Gojević imenovan je povjerenikom vlade Republike Hrvatske za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskog vijeća Općine Gradina, jer je Općinsko vijeće raspušteno.

Vlada je zaključkom predložila Skupštini društva HŽ Putnički prijevoz d.o.o. izbor Jasne Divić za članicu Nadzornog odbora toga društva, temeljem provedenog postupka za izbor člana Nadzornog odbora, na vrijeme od četiri godine, navodi se u priopćenju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.