VIDEO Zapalila se zgrada u Banjoj Luci: "Sve je uništeno"

Foto: Dejan Rakita/PIXSELL

U Banjoj Luci izbio je velik požar zgrade.

Zapalila se poslovna zgrada poduzeća Elektrokrajina, a vatra je zahvatila i obližnji hotel Bosna iz kojeg su gosti morali biti evakuirani.

Kako su prenijeli lokalni mediji, najmanje osam osoba moralo je zatražiti liječničku pomoć jer su se nagutali dima što ga je prouzročio požar koji su gasitelji satima pokušavali lokalizirati.

Vatrogasci na terenu, gase požar u centru Banjaluke. Više informacija pročitajte na linku: https://srpskainfo.com/bukti-vatra-pozar-na-zgradi-elektrokrajine-u-centru-banjaluke-video-foto/

Posted by Srpskainfo.com on Monday, October 9, 2023

Prema dostupnim informacijama, požar je iz nepoznatih razloga izbio na prvom katu poslovne zgrade u kojoj je sjedište elektrodistributivnog poduzeća.

"Izgorio je jedan dio prvog kata. Tu ima desetak ureda", kazao je glasnogovornik Elektrokrajine Predrag Klincov.

Srpska.info objavio je kako su uredi, hodnici i krov uništeni.

Ogromna šteta od požara. Više informacija pročitajte na linku: https://srpskainfo.com/kako-izgleda-zgrada-elektrokrajine-nakon-pozara-sve-je-unisteno-samo-je-ostao-spaljeni-namjestaj-video-foto/

Posted by Srpskainfo.com on Monday, October 9, 2023

"Sve je izgorjelo. U kancelarijama ništa nije ostalo osim spaljenog namještaja. Hodnici su crni od dima i sve pliva u vodi. Krova više uopće nema", rekao je sugovornik portala. 

Vatrogasci su još na licu mjesta i saniraju požarište. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.