VIDEO Šefu Ryanaira dvije klimatske prosvjednice nabile tortu u glavu

Foto: Twitter/SkyNews

Šefu najvećeg niskotarifnog avioprijevoznika Ryanaira Michaelu O'Learyju dvije su klimatske prosvjednice zabile kremastu tortu u lice.

Šef zrakoplovne kompanije na to se nasmijao i rekao: "Svaka čast."

Na snimci se vidi kako je prva žena prišla O'Learyju i rekla "dobro došao u Belgiju" pa mu je zabila kremastu pitu u lice. Potom je počela urlati: "Zaustavite zagađenje jebenim avionima." Druga žena mu je istovremeno zabila drugi komad torte u lice. Prosvjednice su se potom udaljile.

To se dogodilo u trenucima kada se šef Ryanaira pripremao održati konferenciju za novinare i predati peticiju predsjednici Europske komisije Ursuli von der Leyen.

O'Leary je rekao da je više od 1.5 milijuna ljudi potpisalo njegovu peticiju kojom poziva da se letovi iznad Europe bolje zaštite od štrajkova kontrole zračnog prometa. Do peticije je došlo nakon što je zbog štrajka francuskih kontrolora leta u lipnju ova zrakoplovna tvrtka morala otkazati oko 900 letova.

Tijekom obraćanja novinarima našalio se s incidentom: "Volim kremaste kolače, oni su mi najdraži." Kasnije je još poliznuo malo torte koja mu je ostala na licu i kazao: "Fina torta."

Ryanair je kasnije prenio fotografiju incidenta na X-u, ranije Twitteru, uz objavu: "Šteta što je bilo vrhnje na bazi soje, definitivno nije tako ukusno kao prava stvar."

U još jednoj objavi napisali su da su prosvjednice za cijenu kremastih pita mogle kupiti karte za let iz Belgije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.