VIDEO Saborski tajnik se beljio Bulju

Screenshot, Video: Index.hr

MALOBROJNI zastupnici koji su danas bili u sabornici, svjedočili su zanimljivoj raspravi. Naime, dok je sjednicom sabora predsjedavao Furio Radin, povredu poslovnika zatražio je zastupnik Mosta Miro Bulj.

Kada ga je Radin upitao na koji članak se poziva, Bulj se pozvao na članak 33. rekavši kako se "bavi zaštitom prava ispunjena moguće dužnosti saborskog zastupnika".

Bukarica se beljio Bulju

Bulj je rekao kako se tu radi o 33. članku. No Radin i tajnik Ivan Bukarica nisu uspijevali pronaći to što im je Bulj pročitao pod člankom 33.

Tada je Bulj tajniku Bukarici rekao: "Nađite taj članak, tajniče Bukarica, znate ga vi, samo vam nije interes to pronaći jer vam Branko Bačić nije dao signal da ga pronađete ili ne pronađete."

Tada je Bukarica pogledao u Bulja, nasmijao se pa mu isplazio jezik. I dok se Bukarica beljio Bulju, Radin je i dalje tražio stavak u 33. članku Poslovnika o kojemu je govorio Bulj, ali, čini se, bezuspješno.

"Nije lijepo beljiti se s jezikom, postoje načini i norme ponašanja", rekao je Bulj Bukarici.

Tada je Radin rekao Bulju da pročita dio članka na koji misli.

"Evo, članak 33, samo sekund, pročitajte gore tajniče... Znači predsjednik, predsjedavajući, znači 33. članak, stavak, ima ih dosta sad da ne brojim... Na stranici 28 brine se o zaštiti prava i ispunjavanju dužnosti... O zaštiti prava zastupnika", polako je iščitavao Bulj dok mu je Radin odgovorio da taj članak ne govori o tome te ga je upitao: "Gospodine Bulj, tko vas može povrijediti?"

Cijelu raspravu pogledajte u ovom videu:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.