VIDEO Rimac izbrojio 20 Nevera: "Evo što će ti lakireri raditi"

Mate Rimac na svom je Facebooku objavio video u kojemu je izbrojio 20 Nevera. U status je napisao:

"Ma, jedan auto napravili i mijenjaju boje."

"Šta će ti lakireri radit, jedan auto godišnje?"

U videu kaže:

"Ova galerija je moje omiljeno mjesto u kompaniji zato što mogu promatrati proizvodnju i vidjeti što se događa. Ponekad se iznenadim koliko automobila tu ima. Pa, idemo ih prebrojati!

Sada se nalazim dolje u proizvodnji, prolazimo pored proizvodnje komponenti gdje proizvodimo pogonske sklopove, invertere, punjače i mjenjače. Ovdje je sklapanje. A ovdje je proizvodnja Nevere.

Pa idemo: jedan, dva, tri, četiri, pet, šest, sedam, osam, devet, deset, jedanaest, dvanaest, trinaest,  četrnaest, petnaest, šesnaest, sedamnaest, osamnaest, devetnaest.

Postoji razlika između ova dva. Ovo je samo šasija, a ovaj je gotovo sastavljen.

A jedan (dvadeset) je spreman za isporuku. Uskoro će mu se pridružiti i ostali.

Dakle, ovdje je više od 20 automobila u proizvodnji, u različitim fazama. Dakle, stvari se kreću."

"Ma, jedan auto napravili i mijenjaju boje" "Sta ce ti lakireri radit, jedan auto godisnje?"

Objavljuje Mate Rimac u Petak, 27. listopada 2023.
"

Podsjetimo, prije desetak dana Mate Rimac, kao prvi čovjek Bugatti Rimca, objavio je kako kompanija zapošljava više od 50 lakirera koji će se obučavati u sklopu Bugatti Rimac Painting Academyja.

Nakon obuke koja će trajati od 6 do 9 mjeseci sudjelovat će u izradi sadašnjih i budućih modela Rimac i Bugatti, naveli su i dodali da za ovo zanimanje tvrtka pokreće Painting Academy, odjel u okviru kojeg će se vršiti obuka za rad u lakirnici hiperautomobila.

Kompanija poručuje kako traži tehničare lakiranja u tri kategorije procesa rada - priprema, lakiranje i poliranje, a radni zadaci zaposlenika bit će određeni ovisno o specijalizaciji te po završetku usavršavanja. Dobrodošli su i kandidati bez iskustva u lakiranju i pripremi, ali će se određena prednost dati autolakirerima i kandidatima tehničke struje, poručuju iz Bugatti Rimca.

Na društvenim mrežama nakon ove objave dio Rimčevih kritičara pitao se što će tih 50 lakirera raditi ako nema automobila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.