VIDEO Bulj u saboru pokazivao jaje

Screenshot: Saborska TV

MOSTOV zastupnik Miro Bulj za saborskom govornicom ukazao je na poskupljenja naglasivši kako vlada po tom pitanju ne čini ništa. Ona se, kaže, bavi drugim stvarima, kao što su uhićenja građana i Ukrajina.

 

“Jaje niti je oružje niti ćemo bilo kome prijetiti. Znam da premijer dolazi na Odbor za nacionalnu sigurnost zbog čovjeka kojeg su priveli zbog jaja, ali nije riječ o terorizmu tako da ne morate, predsjedniče, zvati stražu”, poručio je odmah na početku svog slobodnog izlaganja predsjedniku sabora Gordanu Jandrokoviću Mostov zastupnik Miro Bulj, koji je za saborsku govornicu donio kutiju jaja.

Kazao je kako jajetom neće gađati premijera Andreja Plenkovića, nego ukazati na uhićenja građana zbog izražavanja kritike na društvenim mrežama, ali i na poskupljenja. 

"Trenutno imamo poskupljenje plina pet puta koje će uzrokovati da će ovo jaje iz slobodnog uzgoja poskupjeti pet puta. Kako će poljoprivrednik proizvesti ovo jaje kada umjetno gnojivo Petrokemije ovisi o plinu? Sramotno je govoriti o jajetu kao terorističkom činu, a ne kao prehrambenom proizvodu. Hoće li naša djeca imati mogućnosti pojesti ovo jaje? Pet puta poskupljuje, a vlada ništa ne poduzima"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.