KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

VIDEO Ante Sanader o smjenama u splitskom Domu: Mi smo pobijedili sudove partije

Fozo: Milan Sabić/PIXSELL

POLITIČKI tajnik HDZ-a Ante Sanader i saborski zastupnik Ante Bačić održali su konferenciju za novinare u sjedištu HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije. 

Konferencija je počela oštrim kritikama na račun SDP-a i Bernardića.

"Svi se sjećate da je Peđa Grbin izjavio da je Bernardić jedan neuspjeli eksperiment. Nismo u vremenima kad nam trebaju eksperimenti - Hrvatska sigurno nije u situaciji za eksperimente. Kad to kažu članovi SDP-a, onda nam je jedini izbor za premijera Plenković", kaže Sanader. 

Kaže kako se Hrvatska izvrsno nosi s borbom koronavirusa.

"Sigurni smo da su rezultati dovoljni hrvatskim građanima da idemo po novi mandat u novoj utakmici", rekao je. 

Hvalio se izvlačenjem novca iz EU fondova

Tvrdi kako je Splitsko-dalmatinska županija najuspješnija po izvlačenju sredstava iz europskih fondova te da zaslužuju pohvalu. 

"Ima i problema, normalno - svi smo svjedoci borbe protiv koronavirusa, situacije u staračkom domu i prozivanja koje smo doživjeli", kaže Sanader dodavši kako je u svijetu najveći broj preminulih od koronavirusa. 

"Mi smo pobijedili sudove partije. Partija neće biti ta koja će suditi i donositi odluke o smjenjivanju i postavljanju. Činjenica je da je partija prošlost", rekao je vezano uz situaciju u staračkom domu u Vukovarskoj. 

Prije dijela konferencije s novinarskim pitanjima, poručio je Bernardiću da se "probudi". 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz koronavirus instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: koronavirus

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.