Video: Amerikanka sina kao psa na uzici vukla trgovinom



ZAPOSLENIK trgovine u gradu Rome u američkoj saveznoj državi snimio je Alabami jednu mušteriju, majku, kako svog sina poput psa vodi na uzici.

Ljudi koji su se zatekli na mjestu događaja ostali su šokirani, pa su odmah pozvali policiju i socijalnu službu. Snimka pokazuje majku, Melissu Means, kako mirno hoda trgovinom, a za sobom na uzici po podu vuče sinčića, kao da je pas koji ne želi hodati na uzici.

Uzice za djecu

Možda bizarnije od samog čina je objašnjenje koje je Means ponudila policiji. Rekla je kako je imala problema s neposlušnim sinom, jer je bila bolesna a on ju nije htio slušati, pa se odlučila za ovako nesvakidašnju metodu.

Dječak je bio pun masnica. Majku su priveli u postaju, a dječaka su dali baki da se brine o njemu. Mellisu su osudili za izrazito okrutno ponašanje prema djetetu, te su je pritvorili u zatvor Floyd.

Tzv. uzice za djecu, nalik uzicama za pse, koje se djeci stave oko leđa, kontroverzne su od samog uvođenja u slobodnu prodaju.

S jedne strane roditeljima dopuštaju neku kontrolu nad djecom u gužvama, a s druge se strane često prigovaralo da djeca nisu psi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.