Uplakani prijatelji poginule Martine s Paga: Kako ćemo bez nje na maturalni ples?

UČENICI 4.b razreda Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru danas nisu mogli suzdržati suze zbog smrt njihove prijateljice, 19-godišnje Martine Škode, koja je jučer poginula u prometnoj nesreći na otoku Pagu.

U školskom predvorju je jutros postavljena knjiga žalosti za Martinu, a uz nju su bile njezina slika i upaljena svijeća. "Danas je Martini trebala stići naručena haljina za maturalni ples. Haljini i plesu se, kao i mi, jako veselila, no sada ne znamo što i kako dalje. Ne znamo kako ćemo uopće ići bez nje na maturalni ples", govorili su učenici njezina razreda, piše Jutarnji list.

19-godišnja Martina je na paškoj cesti poginula jučer zajedno s 21-godišnjem Antom Pogorilićem i 24-godišnjim Marinom Orlićem iz Povljane. Njezina razrednica Valeri Miočić je tješila učenike i rekla kako su svi oni strašno pogođeni te ne zna kako će moći na nastavu.

Na Pagu su proglašena tri dana žalosti, a mladići i djevojka će biti pokopani sutra u 14 sati. 19-godišnji Dario Škoda je u nesreći zaradio teške ozljede, no izvan je životne opasnosti. Vozač, 22-godišnji Tonči Stupčić, prošao je bez fizičkih ozljeda, no trag tragedije će ga pratiti cijeli život. Kada je jučer shvatio što je napravio, pokušao se ubiti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.