U Švicarskoj mačetom napao stanare svoje zgrade. Više ranjenih, među njima i beba

Ilustracija: EPA

Muškarac naoružan mačetom napao je nekoliko ljudi u zgradi u kojoj živi u sjeveroistočnoj Švicarskoj i ozlijedio pet osoba, uključujući i bebu, objavila je danas švicarska policija.

Policija u gradu St. Gallen dobila je dojavu o napadu jučer nešto iza 21:30. Rekli su da je osumnjičeni, 34-godišnji Švicarac, napao trudnicu dok je dolazila u posjet ocu koji je živio u zgradi. Njezin 66-godišnji otac teško je ozlijeđen dok joj je pokušavao pomoći, piše ABC.

Ozlijedio bebu

Susjedi koji su primijetili što se događa ispratili su napadača iz zgrade, gdje je ranio 31-godišnju stanarku i njezinu tromjesečnu bebu, priopćila je policija. Susjedi su uspjeli obuzdati napadača do dolaska policije koja ga je uhitila, no jedna osoba koja je pritekla u pomoć je ranjena.

Osumnjičenik se također ozlijedio tijekom incidenta, priopćeno je. Dodali su da nitko nije životno ugrožen. Istražitelji su u stanu osumnjičenika pronašli zapaljivu tekućinu i plin te su evakuirali zgradu. Policija je rekla da im je muškarac otprije poznat kao osoba s psihičkim problemima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.