Trojica vozača kod Zadra vozili preko 200 km/h, dobili kazne od 3000 kuna

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

KAKO su izvijestili iz PU zadarske, tijekom vikenda su na autocesti A1 zaustavili tri vozača koji su vozili gotovo 100 km/h brže od ograničenja.

Vozili gotovo duplo brže od ograničenja


U nedjelju oko 12 sati na autocesti A1 kod čvora Benkovac policijski službenici PU Zadarske su službenim vozilom presretačem najprije snimili 36-godišnjeg švicarskog državljanina kako upravlja osobnim automobilom marke Audi A5 švicarskih nacionalnih oznaka brzinom od 225 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Zatim je oko 13:30 kod čvora Pirovac snimljen 56-godišnji hrvatski državljanin kako upravlja Audijem A8 bosanskohercegovačkih nacionalnih oznaka brzinom od 228 km/h na mjestu ograničenja brzine od 130 km/h.

Istoga dana oko 17:30 kod čvora Zadar 2 snimljen je i 50-godišnji engleski državljanin kako upravlja Porsche Panamerom nacionalnih oznaka Ujedinjenog Kraljevstva brzinom od 250 km/h na mjestu na kojem je brzina ograničena na 130 km/h.

Sva tri vozača kažnjena su novčanom kaznom od 3000 kuna te im je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom kategorije B na teritoriju RH u trajanju od mjesec dana, izvijestili su iz PU zadarske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.