Svi četiri, samo Berlusconi pet: Nikad u životu nisam napravio gaf!

"NIKAD u životu nisam napravio gaf, baš ni jednom, sve su ih izmislile novine", riječi su kojima je talijanski premijer Silvio Berlusconi započeo svoj ekskluzivni intervju za CNN.

Posao premijera mu je, pojadao se novinaru CNN-a Berlusconi, postao veliki teret, no dodao je kako taj teret mora nositi na svojim leđima jer je on, prema njegovim vlastiti riječima, jedina osoba u Italiji koja je sposobna na okupu zadržati politički desni centar u toj zemlji.

"S druge strane, u ljevici ne postoji respektabilan vođa pa teret ovog posla i s te strane moram nositi, sve dok se ne pojave ljudi, koji će biti sposobni dozvoliti meni da pređem na posao djeda, koji bi objeručke sada prihvatio", istaknuo je Berlusconi.

Prošlog tjedna talijanski sud presudio je kako je Berlusconi podmitio svog britanskog poreznog odvjetnika sa 600 tisuća dolara, u zamjenu za lažno svjedočenje pred sudom, što je Berlusconi naravno opovrgnuo te dodao kako će to i dokazati.

Osim gafova, koje uopće ne doživljava, Berlusconija učestalo prate i skandali, kao i ovaj netom spomenut, no posebno ga je iznerviralo medijsko podizanje prašine oko njegovog braka. Kazao je kako su njegovi neprijatelji u političkoj opoziciji te novinari bez integriteta, proizveli nepotreban publicitet oko tog, i to u svrhu političkih napada. "Sve te optužbe, ljudima koji su ih pokrenuli i koji stvaraju publicitet oko njih, vratit će im se poput bumeranga", zaključio je na kraju Berlusconi.

B.V.
Foto: AFP (Arhiva)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.