Srpski pedofil otkrio svoj cijeli plan: "Kopao sam rupe prije otmice..."

SUMNJE da je Ninoslav Jovanović, zloglasni Malčanski brijač, unaprijed pripremio skloništa spremajući se za otmicu dvanaestogodišnje Monike Karimanović koju je izvršio 20. prosinca u Brzom Brodu potvrđene su nakon njegovog hapšenja.

Kako Telegraf doznaje od ljudi koji su za njim tragali, monstrum je spavao po zemunicama koje je ranije iskopao, zbog čega ga je policiji i bilo teško locirati.

"Našli smo više rupa koje je koristio kako bi se skrivao od policije, nije dugo ostajao na jednom mjestu, svjestan da su mu progonitelji na tragu. Izbjegavao je naseljena mjesta jer je znao da će biti prepoznat, išao je kroz šume, a kada bi se približio selima, kretao se po obodima naselja kako bi izbjegao ljude. Također, svoja skloništa je napuštao uglavnom noću, što je otežavalo potragu", objašnjavaju izvori.

Vratio se u rodno mjesto

Kako navode, Jovanović je navodno smatrao da će policiji, koja je u više navrata pretražila njegovo rodno selo Malča, popustiti pažnja jer ga tu nisu pronašli, pa se sinoć vratio na to mjesto.

"Na groblju je također pripremio rupu za skrivanje. Dobro je zamaskirao lišćem i granjem pa ga je policija primijetila tek kada je došla tik do rupe. Odao se jer je noćas ili jutros došao do kuće obitelji Cekić, vjerojatno mu je bilo hladno pa se smjestio u njihovoj slami. Kada je pokušao ukrasti nešto za hranu, oni su ga primijetili i alarmirali policiju. Bio je iscrpljen, smršavio je sigurno desetak kilograma otkako bježi od policije", navode izvori.

Kako doznaje Telegraf, kada je pobjegao iz Cekićeve kuće, Malčanski brijač je preko groblja htio krenuti ka Knez Selu. Međutim, policija i žandarmerija su blokirale sve puteve i k ovom mjestu, kao i izlaze iz Malče ka Knjaževcu i Nišu, tako da nije imao kud.

"Krenuo je ka Knez Selu, ali je ugledao policiju pa se vratio na groblje. Nije se stigao zavući u rupu koju je tu iskopao, već se krio iza spomenika. Jedan od policajaca je ugledao rupu sumnjajući da se bjegunac nalazi u blizini, izvukao je pištolj jer nije znao čime je Jovanović naoružan. Kada ga je ugledao, prepao se, policajcu je rekao da nije jeo pet dana. Nije pružao otpor dok mu je policajac stavljao lisice", kažu sugovornici.

Više javno tužiteljstvo priopćilo je da je Jovanoviću određeno zadržavanje do 48 sati, ali se nije željelo izjasniti o kvalifikaciji kaznenog djela koje mu se stavlja na teret dok ne bude saslušan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.