Šelebaj-Sellier: Bračni par Pevec opstruira moj rad

VLADIMIR ŠELEBAJ-SELLIER tvrdi kako Višnja i Zdravko Pevec opstruiraju njegov rad zbog čega ne može profesionalno obnašati svoj mandat kriznog menadžera u Pevec Grupi.

> Šelebaj u problemima: Pevec dužan više od 2 milijarde, a imovina mu vrijedi 500 milijuna kuna

U priopćenju koja je poslao medijima Šelebaj tvrdi kako će se povući iz tvrtke ukoliko se u naredna 24 sata nešto ne promijeni u ponašanju Pevecovih.

"Zbog stalnih opstrukcija g. Zdravka Peveca otkazani su već dogovoreni sastanci s vodećim dobavljačima i vjerovnicima, iako su neki od njih prihvatili plan restrukturiranja i mogućnost da dio svojih potraživanja pretvore u dionice Pevec Grupe", piše u priopćenju Vladimira Šelebaja-Selliera te se dodaje kako Višnja i Zdravko Pevec odbijaju potpisati odvjetničku punomoć kojom bi mu omogućili pregovaranje i potpisivanje sporazuma sa vjerovnicima.

Šelebaj-Sellier tvrdi kako je u takvim okolnostima nemoguće voditi krizni proces restrukturiranja Pevec Grupe te da se zbog ovakvog ponašanja vlasnika stečaj nameće kao jedini ishod, a to će izazvati velike ekonomske i socijalne poremećaje. "Ako se u iduća 24 sata ne ispune formalni uvjeti za nastavak započetog procesa i ne ispoštuje dogovor, bit ću oslobođen svake odgovornosti za budućnost Pevec Grupe", zaključuje se u priopćenju Vladimira Šelebaja-Selliera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.