Ante Sanader: Milanoviću, nastavi biti nervozan, to ti neće pomoći

"SDP ne može smiriti svoju nervozu koju žele prebaciti u HDZ-ove redove, no to im neće uspjeti. Jasno je što ih boli. Brojni uspjesi Vlade Jadranke Kosor. Milanović je mislio da ova Vlada nema snage održati Brodosplit na životu, ali prevario se. Brojni su uspjesi, nema kamena temeljaca, radi se o završenim projektima. Imam poruku za Milanovića. Neka nastavi biti nervozan, to mu neće pomoći", kazao je danas povjerenik za splitsko-dalmatinski HDZ Ante Sanader.

HDZ o nervozi SDP-a, a tiskovnu sazvali za sat i pol vremena?!

Premda je govorio o nervozi SDP-a, primjetnija je nervoza u HDZ-u, koji je današnju tiskovnu konferenciju sazvao u roku od sata i pol. Čemu takva žurba, pogotovo kada je sadržaj tako isprazan, nije bilo jasno ni dugogodišnjim novinskim izvjestiteljima.

Skojevci protiv mosta

Čini se da je splitske HDZ-ovce zasmetao performans kojeg su jutros u Marmontovoj održali mladi SDP-ovci na temu pelješkog mosta.

"Oni šalju svoje skojevce protiv mosta. Pa tko normalan može biti protiv mosta. Mene posebno smeta što je SDP protiv gradnje mosta koji je od nacionalnog značaja, a vrlo brzo i europskog. Davno je to trebalo graditi. To je i za gospodarstvo. Kako znamo, vrijeme je novac, tko to ne zna, taj nema pojma", kazao je saborski zastupnik Živko Nenadić, koji se pobrinuo da u nedostatku Dujomira Marasovića nadomjesti povijesni aspekt borbe dviju najjačih hrvatskih stranaka.

Išao je toliko daleko pa zapitao sve prisutne je li oni znaju da je negdje položen kamen temeljac za projekt koji nije završen...

O Kerumu i crnim fondovima Sanader i Nenadić bez komentara

Novinari su splitske HDZ-ovce pitali o crnim fondovima. O tome ništa ne znaju. Na ponašanje gradonačelnika Keruma na derbiju nisu imali što za reći... Ostali ljudi bez teksta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.