Šaman Luka Hodak: Žele likvidirati mene i moju obitelj, baš kao i Ivanu Hodak

KONTROVERZNI šaman iz Saborskog i donedavni HDZ-ovac, Luka Hodak, napadnut je samo stotinjak metara od zgrade općine u Saborskom.

Hodak tvrdi kako ga je, bez ikakvog povoda, napao Mile Kovačić iz HDZ-a te smatra kako iza svega stoji politika, odnosno HDZ, kojeg je on kao nezavisni kandidat izbacio iz drugog krug utrke u prekjučerašnjim lokalnim izborima.

"Jednostavno je automobilom došao do mene, otvorio vrata i počeo me cipelariti. Rekao mi je nešto kao da sam mu opsovao majku, no ja tog čovjeka nisam vidio posljednjih 15 dana i ne znam što mu je bilo da to učini", rekao je za Večernji list Hodak i dodao kako smatra da je Kovačić, koji je četvrti na listi HDZ-a, radio po nečijoj direktivi.

"On je instruiran. Iako sam Ivana Vučića, predsjednika županijskog HDZ-a, upozorio kako je riječ o ludom čovjeku i da ga ne stavlja na listu, nisu me poslušali", rekao je Hodak i zaključio kako mu se HDZ osvećuje zbog lošeg rezultata na izborima. Hodak je incident prijavio policiji, a u PU karlovačkoj potvrdili su kako su zaprimili poziv o remećenju javnog reda i mira iz Saborskog te da je u tijeku policijska obrada.

"Žele likvidirati moju obitelj"

Luka Hodak smatra kako je napad na njega organiziran iz samog političkog vrha i dodaje da ga žele likvidirati. "Moj život visi o niti", rekao je Hodak za Jutarnji list i dodao kako je čovjek iz Sanaderovog kabineta svjestan da se sprema njegova likvidacija. "S tim su upoznati i dva visokopozicionirana čovjeka u HDZ-u, kao i prvi čovjek HDZ-a Karlovačke županije Ivan Vučić", rekao je Hodak i dodao kako je usred noći primio telefonski poziv na koji se nije javio, a za koji smatra da je bio najava nadolazeće likvidacije.

"Žele me politički i fizički eliminirati. Dobivao sam svakojake prijetnje, zbog čega sam do prije koji mjesec spavao s puškom. Uzeli su mi je i zbog nje me osudili. Sada se doista bojim za život", dodao je Hodak i poručio Sanaderu da je vrijeme da se riješi šljama iz članke.

"Žele ubiti moju obitelj, baš kao i moju kćer koja je poginula u prometnoj nesreći u Zagrebu 1993. godine. Žele nas likvidirati kao što su likvidirali Ivanu Hodak. Mi smo ista obitelj", rekao je šaman iz Saborskog, te apelirao na "svoje prijatelje Vladu Šeksa, Ivu Sanadera i Stjepana Mesića da mu pomognu".

"Stipe Mesić mi je obećao da će mi pomoći kad mi pomoć bude trebala. Stipe, sad te trebam jer mi svašta montiraju. Dobio sam dojavu da će me osuditi na šest godina zatvora zbog smrti Ratka Barića", rekao je Luka Hodak.

K.S./J.C.
Foto: Mario Pusić / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.