Rušenje pretraživača izbezumilo korisnike: Internet umire kad nema Googlea

GOOGLE je jučer pretrpio privremeni "pad", a to je ostavilo desetke tisuća korisnika bez pristupa nekim njima bitnim stranicama za normalno funkcioniranje života.

Tehnički problem koji je "srušio" početnu stranicu kompanije imao je svoj učinak i na druge stranice u vlasništvu Googlea kao što je primjerice YouTube. Ljudi diljem svijeta ubrzo su se izrazito zabrinuli kada su primijetili usporavanje te su počeli javljati o kvaru, piše Daily Mail.

"Internet umire kad nema Googlea"

Na Twitteru je jedan bijesni korisnik napisao kako se čini da internet umire kada nema Googlea. Tvrdio je kako zbog čekanja Google Analiticsa nije mogao doći do bankovnog računa.

Slični problemi pojavili su se i kod drugih Googleovih usluga kao što su Gmail i Google News. Kompanija tvrdi da su problemi potrajali oko jedan sat, a dogodili su se zbog zagušenja mreže u Aziji. "Kao rezultat toga 14 posto naših korisnika osjetilo je sporiji rad ili čak i prekide", priopćili su iz Googlea te su se svima ispričali zbog problema i obećali kako će još napornije raditi da se takve stvari više ne ponove.

I.Kri.
Foto: Arhiva

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.