Rojs: Anušić je za mene nula, napuhanko

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Na Pantovčaku se održava svečani prijem za ratne zapovjednike. Ljubo Ćesić Rojs za N1 je rekao da neće otići u Knin na obilježavanje Oluje.

"Prvi put ne idem u Knin 5.8. Ima puno tu situacija. Ne želim nikog prozivati. Prije pet godina su nam kojekakvi političari koji nisu bili na prvoj liniji, možda su gledali na televizoru, gazili po nogama, prošle godine su nas gurnuli u osmi red, bila je velika kiša. Ne želim gledati njima u leđa", rekao je Rojs.

"Dok je Anušić ministar, neću otići na obilježavanje gdje je on domaćin"

Prozvao je ministra obrane Ivana Anušića. "Isto tako, ministar obrane po portalima šalje neke ružne poruke, a nije me pozvao na Dan Oružanih snaga ni kad je bila primopredaja za načelnika Glavnog stožera i dok je on ministar obrane, ja neću otići na obilježavanje gdje je on domaćin", kazao je.

Na prijemu kod predsjednika Zorana Milanovića opet nema ministara.

"To što nema ministra obrane, pa nije bio ni ’95., nigdje ga nisam vidio u tim ratnim operacijama, krenuo sam prije njega u Domovinski rat. Za mene je on nula, napuhanko i vrijeme će brzo pokazati. To što nije došao ovdje, to je njegova sramota. Ministru branitelja (op. a. Tomo Medved) skidam kapu, to je ratnik, ranjavan, svaka mu čast. A ovaj napuhanko, ništa!" poručio je Rojs.

"Milanović je napravio više nego itko nakon Tuđmanove smrti"

Poručio je da će na nadolazećim predsjedničkim izborima podržati Milanovića i vjeruje da će osvojiti drugi mandat.

"Milanović je napravio više nego itko nakon smrti predsjednika Tuđmana. Osoba u koju sam bio zaljubljen, Kolinda Grabar-Kitarović, to me boli srce, nije napravila ništa", istaknuo je.

"Da je HDZ predložio Hebranga, ja bih glasao za njega", rekao je i dodao da će ovako podržati Milanovića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.