Pušten Matko Škalamera

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

MATKO ŠKALAMERA, riječki GSS-ovac koji je zbog navodnog napada na srpskog povratnika Dobrivoja Arsića završio u 30-dnevnom pritvoru, u 14:20 sati izašao je na slobodu. 

Ispitani su svi svjedoci pa je sud odlučio da više nema razloga za zadržavanje Škalamere u istražnom zatvoru.

"Ja se zahvaljujem svojim odvjetnicima. Molim vas, imajte razumijevanja, oni će vam dati sve izjave. Imajte razumijevanja, hvala vam puno", rekao je Škalamera nakon što je pušten na slobodu.

Arsić: Neka puste Škalameru

Podsjetimo, danas se prvo pojavila informacija da se Dobrivoje Arsić, za čije je ozljeđivanje prijavljen Škalamera, sa suprugom nije pojavio na sudu, no onda je objavljeno da je.

Međutim, kako je Indexu potvrdio sam Arsić, njega su djelatnice DORH-a ispitale kod kuće te se već nalazi na putu. 

"Na putu smo trenutno, oporavljamo se malo od svega. Neka puste Škalameru na slobodu, ima sina, dijete ne treba ispaštati. Moramo biti ljudi", rekao je ne pretjerano za razgovor raspoloženi Arsić tijekom kraćeg telefonskog poziva koji smo s njim obavili. 

Podsjetimo, Škalamera je bio optužen da je na nacionalnoj osnovi ozlijedio srpskog povratnika Arsića na Viškovu i na istoj mu osnovi prijetio. U međuvremenu su se, međutim, pojavile informacije prema kojima se incident ispred zgrade na Viškovu nije dogodio onako kako je ispričao Arsić. On je podsjetimo kazao da ga je Škalamura više puta udario te da mu je prije toga psovao srpsku majku. 

Dokaz snimka koju su snimili susjedi

Kao dokaz je uvedena i snimka koju su snimili susjedi kad su čuli galamu.

Detalje oko toga objavio je Telegram koji piše kako je vidljivo da se Arsić i Škalamera svađaju, no ne čuju se psovke. Čuje se Arsićeva supruga koja viče na njega da makne kombi da bi Škalamera s kojim su u autu bili supruga i dijete mogao izaći s parkinga.

Zatim slijedi mrak, tijekom kojega je navodno Škalamera nasrnuo na Arsića, a onda se vidi kako Arsić sjeda u kombi i ostaje tamo sjediti. Škalamera u isto vrijeme stoji sa strane.

Na kraju snimke Arsićeva supruga prilazi Škalameri, daje mu ruku i ispričava mu se.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.