Potpuno pao internet Iskona

Foto: 123RF, Screenshot Facebook

OKO 15:10 sati došlo je do potpunog prekida internetskih usluga operatera Iskona. Iz Iskona su u 17 sati objavili kako se usluga interneta stabilizira, no mole za strpljenje "zbog nešto dužeg roka stabilizacije TV usluge".

Kako se čini, svim korisnicima tog pružatelja usluga onemogućen je pristup internetskim stranicama. Korisnici Iskona su se na društvenim mrežama požalili kako im ne radi telefon, ni televizija. Ne rade ni telefoni tehničke podrške, kao ni službe za korisnike. 

Iz Iskona su se oglasili tek sat vremena nakon što je pao internet. 

Iskon: Radimo na otklanjanju poteškoće

"[Važna obavijest] Zbog problema s napajanjem došlo je do poteškoća u radu Iskon usluge interneta. Manifestira se na način da postoji povezivost, no nije moguć pristup internet stranicama. Radimo na rješavanju poteškoće, čiji otklon očekujemo u roku sljedećih 15 minuta. Hvala vam na razumijevanju", napisali su iz Iskona na Facebooku. 

Iz Iskona su se ponovno na Facebooku oglasili u 17 sati. 

"[Nove informacije o Iskon usluzi] Dragi Iskonovci, usluga interneta se stabilizira. Molimo za strpljenje zbog nešto dužeg roka stabilizacije TV usluge. Hvala na razumijevanju", napisali su. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.