Počelo je, počelo: Šest kilometara duga kolona na naplati autoceste u Lučkom

DOLASKOM sezone visokih temperatura sve više vozača hrli na vikend vožnje na more, a to neminovno znači i da se u povratku nedjeljom navečer stvaraju gužve na autocestama te je tako ona današnja na Lučkom dugačka čak šest kilometara.

Kroz tunel Sveti Rok promet je zbog lakše prometne nesreće bio u zastoju do 20,20 sati, a sada je kolona prema unutrašnjosti na tome mjestu dugačka čak 3,5 kilometara, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Izlaz iz Hrvatske čeka se 15 minuta

Promet je pojačan i na svim autocestama u smjeru unutrašnjosti, a duža kolona je i u Istri zbog odlaska turista koji su ovaj vikend proveli na našim plažama. Najviše problema na tom hrvatskom poluotoku imaju oni koji se voze od Savudrije i Umaga prema Istarskom ipsilonu i dalje prema graničnim prijelazima.

U Slavoniji je na graničnim prijelazima Županja, Stara Gradiška, Slavonski Brod i Bajakovo veliki broj vozila koji ulaze u Hrvatsku, dok su izlazni granični prijelazi Kaštel, Pasjak, Bregana i Macelj gdje se na odlazak iz "lijepe naše" čeka u kolonama oko 15 minuta.

I.Kri.
Foto: Ilustracija (HAK)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.