Peruanka u Varaždinu organizirala prostituciju, pomagale joj i dvije Venezuelanke

Ilustracija: Shutterstock

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjom državljankom Republike Peru te nad državljankama Republike Venezuele (37 i 26 godina) zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prostitucija.

Oglašavala seksualne usluge preko interneta, pružala ih u iznajmljenim stanovima

Sumnja se da je 34-godišnjakinja u iznajmljenim stanovima na području Republike Hrvatske te u Varaždinu, uporabom mobilnih telefona, putem profila kreiranih na jednoj internetskoj stranici oglašavala pružanje seksualnih usluga za sebe te za 37 i 26-godišnjakinju, komunicirala s potencijalnim korisnicima seksualnih usluga, davala im upute o mjestu i vremenu pružanja usluga te je sukladno dogovorima s klijentima za pružanje usluga angažirala navedene državljanke Venezuele.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 34-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, a kaznena prijava je podnesena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu, dok su 37 i 26-godišnjakinjama, zbog počinjenja prekršaja iz članka 12. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izdani prekršajni nalozi.

Uz navedeno, prilikom provođenja kriminalističkog istraživanja kod 37-godišnjakinje je pronađena droga ecstasy ukupne mase 0.4 grama za što joj je također izdan prekršajni nalog, objavili su iz PU Varaždinske.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.