FOTO Njujorčani magnetom tražili blago. Iz jezera izvukli sef sa 100.000 dolara

Ilustracija: Shutterstock

Par tragalaca za blagom je kazao kako je prilikom pretraživanja jezera u New Yorku s magnetima izvukao sef u kojem se nalazilo oko 100.000 dolara. James Kane i Barbie Agostini bacili su u petak uže s magnetom u jezero u parku Flushing Meadows Corona u Queensu i izvukli sef. 

Kada su ga otvorili, u njemu su pronašli veliku količinu novčanica od 100 dolara koje su bile oštećene zbog vode. Par tvrdi da im je njujorška policija dozvolila da zadrže novac s obzirom na to da pronađeni sef nije povezan s kriminalnim aktivnostima. 

"Šokirali smo se. Ugledali smo debele svežnjeve novčanica" 

"I prije smo pronalazili sefove. Kada smo ga izvukli, u njemu smo našli ogromnu količinu novca. Šokirali smo se. Ugledali smo debele svežnjeve novčanica. Naravno, bile su mokre i poprilično oštećene. U sefu nije bilo osobnih dokumenata, tako da je nemoguće pronaći vlasnika", kazao je Kane za BBC

Kane i Agostini su počeli tragati s magnetima tijekom pandemije covida-19. Kažu da su do sada pronašli granate iz Drugog svjetskog rata, puške iz devetnaestog stoljeća i motocikl. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.