Ostvarite ovoj djeci želje i uljepšajte im blagdane

Ilustracija: Index
 
SVI ZNAMO da postoje i ovdje, u našem susjedstvu. Djeca različite dobi koja su iz raznih razloga ostala sama na ovom svijetu. Djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, bez njihove ljubavi i topline doma koju će, srećom, ovih blagdana osjetiti velik dio nas.

Ta djeca i njihove sudbine ovise o dobroti pojedinaca, o njihovim odgajateljima i skrbnicima. Ovise o nama. Pokažimo im da nisu sami i da imamo ljubavi i za njih. 
 
Kontaktirali smo domove u Hrvatskoj, a niže se nalazi popis onih čiji su ravnatelji našli malo vremena kako bi pitali djecu njihove božićne želje, te su ih nama proslijedili. Mi sad te popise objavljujemo i pozivamo vas da se priključite akciji ako ste u mogućnosti.

Sjetite ih se prilikom božićne kupovine

Potražite na popisu Dom blizu vašeg grada ili u vašem gradu, i jednom djetetu ispunite želju. Vjerujte, ne treba nas mnogo kako bismo ih baš sve ostvarili.

Nećete promijeniti svijet, ali ćete tom djetetu možda uljepšati njegov. 
 
Njihove su želje zaista skromne, a čak i ako pomislite da je previše tražiti tablet ili mobitel - zamislite samo svoj život bez njih. 
 
Ukoliko imate želju i u mogućnosti ste,

1. Pogledajte popis i pronađite neprecrtanu želju koju ste u mogućnosti nekome pokloniti.

2. Kliknite na "Pokloni" te se upišite na naš popis, tako će se želja djeteta prekrižiti, te se to smatra da ćete taj poklon djetetu osigurati.

3. Ukoliko pakete šaljete, naznačite na paketu djetetovo ime ili inicijale, a adresu smo napisali pored naziva doma. 
 
4. Također, pakete (s također naznačenim primateljem, tj imenom ili inicijalima djeteta) možete i osobno dostaviti. U tom je slučaju jedino potrebno na ovom popisu označiti da ste taj poklon na sebe preuzeli vi. 
 
5. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, slobodno nam se javite u inbox Facebook stranice koju smo otvorili u te svrhe. Također, molimo da nam javite ako odustanete od darivanja nakon što ste se prijavili.

BITNO! NAPRAVILI SMO NOVU TABLICU U KOJOJ SU POPISANE SVE JOŠ DOSAD NEOSTVARENE ŽELJE, KAKO NE BI DOŠLO DO ZABUNE, MOLIMO VAS DA OVU TABLICU VIŠE NE ISPUNJAVATE. 

Kliknite OVDJE za novu tablicu. :)


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.