Opasna konkurencija: Zagrebački taksist vozaču Cammea prijetio pištoljem

DOLAZAK Taxi Cammea na zagrebačke ulice očito je izazvalo ljutnju i bijes kod konkurencije, a zabilježen je i incident u kojem se taksistu na okretištu tramvaja u Dubravi prijetilo pištoljem.

Vladimir Minovski iz Taxi Cammeo nam je ispričao da je zagrebački taksist stao kod njihovog automobila na okretištu tramvaja u Dubravi. "Spustio je staklo i počeo vrijeđati našeg radnika, a rekao je da će 'padati glave'", kazao je za Index Minovski te dodao da je taksist vrijeđao i na nacionalnoj osnovi.

Kroz prozor uperio pištolj vozaču u glavu

"U jednom trenutku je izvadio pištolj i kroz prozor ga uperio u glavu našem vozaču", kazao nam je Minovski i dodao kako su incident prijavili policiji koja im je rekla da će morati podnijeti privatnu tužnu za koju "oni nemaju vremena".

Prema njegovim riječima to je samo najbrutalniji incident koji se dogodio od strane konkurencije od kada su prije tri dana počeli voziti zagrebačkim ulicama. "Na kolodvoru su naše automobile gađali kamenjem, u zrakoplovnoj luci su iz automobila vadili putnike dok su na Jarunu na automobil bacali zapaljene cigarete", kazao nam je Minovski.

Minovski nas je uputio i na snimku objavljenu na YouTubeu na kojoj se vidi svađa oko putnika u Zračnoj luci Pleso. Taksisti od vozača Taxi Cammea traže da putnike iz automobila pošalje njima, jer on nema dozvolu za vožnju na području Velike Gorice.

"Usprkos prijetnjama nastavljamo s poslovanjem"

Taxi Cammeo je izdao i priopćenje u kojem ističu da su "tragom prijetnji i napada od strane neimenovanih taksista u Zagrebu, poduzeli sve korake kako bi se zaštitio svoje vozače, putnike i vozila". Dodaju kako su pojedinačne prijetnje prijavljene policiji i prepuštene kriminalističkoj obradi.

"Taxi Cammeo će nastaviti, unatoč i usprkos, s poslovanjem. Neće odustati od svoje poslovne vizije. Trenutno nam je na prvom mjestu zaštita putnika i vozača", napisali su u priopćenju iz Taxi Cammeo te dodaju kako će se kroz vrijeme vidjeti da su njihove usluge autotaksi prijevoza kvalitetne i svima pristupačne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.