Oliver Grbić tuži Linića zbog uvreda i klevete

NAKON što je prije nekoliko dana saborski zastupnik na račun ravnatelja MUP-a iznio niz uvreda i kleveta, Oliver Grbić je najavio podizanje privatne tužbe protiv SDP-ova zastupnika i bivšeg riječkog gradonačelnika. Naime, Slavko Linić je Grbića nazvao kukavicom, jer se sadašnji ravnatelj MUP-a kao načelnik riječke policije nije obračunavao s aktualnim riječkim gradonačelnikom Obersnelom, a sata to čini "pod političkim utjecajem".

Poznati riječki odvjetnik Ljubo Kostič koji će zastupati Olivera Grbića, za Jutarnji list je rekao da će njegov klijent tražiti naknadu za prouzročenu neimovinsku štetu u iznosu od 100.001 kunu koje ravnatelj Grbić namjerava pokloniti Zakladi policijske solidarnosti kao financijsku pomoć djeci i članovima obitelji poginulih policijskih službenika.

Podsjetimo, istaknuti SDP-ovac Slavko Linić obrušio se prije nekoliko dana na HDZ-ovce, policiju i ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka.

Linić Grbića nazvao kukavicom

"Ja se 20 godina borim u Rijeci protiv pretvorbe i otimačine, a neki Oliver Grbić, Dado Milinović i špijunčina Karamarko podmeću mi da sam lopov", rekao je u emisiji Radija 101 "Intervju tjedna" Slavko Linić te dodao kako zna da se dogovor o podmetanju riječkom gradonačelniku dogodio u premijerkinom kabinetu, a kako se cijela akcija provodi preko Karamarka.

"Slavko Linić mirno spava i hoda ulicom", kazao je SDP-ovac te dodao kako je Karamarko eksponent HDZ-ove politike koji se bori protiv SDP-ovaca. "Kad svatko sebi dopusti da digne nogu i pošiša Slavka Linića, što će građani misliti", upitao se Linić. Kazao je kako se s Oliverom Grbićem ranijih godina često družio te s njim razgovarao. Ravnatelja policije je nazvao kukavicom, jer kaznenu prijavu nije podigao protiv njega, nego protiv gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.