Na karlovačkim cestama teško ozlijeđena dva motociklista, jedan vozio bez dozvole

Ilustracija: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Kako je izvijestila karlovačka policija jutros, u dvije prometne nesreće koje su se dogodile proteklih dana teško su stradala dva motociklista.

U petak u 16.00 sati u mjestu Tržić Primišljanski, grad Slunj, motociklom njemačkih nacionalnih oznaka upravljao je 51-godišnji državljanin Njemačke te ulaskom u desni zavoj nije prilagodio brzinu kretanja, izgubio je nadzor i zajedno s motociklom pao na kolnik i teško se ozlijedio.

Vozaču motocikla uručen je obavezni prekršajni nalog, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće.

Nije imao dozvolu

Jučer u 06.55 u mjestu Goljak, općina Draganić, na DC-1 došlo je do prometne nesreće. Motociklom čakovečkih registarskih oznaka, dok mu je vozačka dozvola oduzeta, upravljao je 34-godišnjak, koji se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je prešao na suprotni prometni kolnički trak i s prednjim kotačem udario u rubni kamen i zajedno s motociklom pao na nogostup i teško se ozlijedio.

Vozač motocikla bit će sankcioniran sukladno odredbama, Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, izvijestila je policija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.