Ubojstvo kod Tuzle, muškarac izbo ženu pa nazvao prijatelja na videopoziv

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle muškarac je ubio ženu. Kako je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona potvrđeno za Klix.ba, oko 11:50 sati dežurna služba Policijske stanice Zapad dobila je poziv muškarca da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., koji su živjeli u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive. 

Muškarac je policiji rekao i da mu se neposredno prije ove prijave policiji E. S. T., inače strani državljanin, javio na video poziv na kojem je uočio da je krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije, piše spomenuti portal.

"Na mjesto događaja, odmah su upućeni policijski službenici PS Zapad i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te je izvršen nasilni ulazak u stan u kojem su se nalazili imenovani, gdje su zatečeni beživotno žensko tijelo S.B., čiju smrt je na mjestu događaja konstatirao dežurni liječnik Doma zdravlja Tuzla i muškarac E.S.T. s vidljivim ozljedama u predjelu trbuha, koji je prevezen u JZU UKC Tuzla radi pružanja medicinske pomoći", kazala je glasnogovornica kantonalne policije Adnana Sprečić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.